Producten
OVENS – KOELTOGEN – REMRIJSKASTEN
Catalogus aanvragen
.$brick[$varname_titel].

Koeltogen

.$brick[$varname_titel].

Vloerovens

.$brick[$varname_titel].

Ovens met vaste kar

.$brick[$varname_titel].

Roterende Ovens

.$brick[$varname_titel].

Geventileerde Ovens

.$brick[$varname_titel].

Rem/rijskasten

Diensten

VERKOOP & INSTALLATIE

Bij de opstart van een nieuwe zaak of de aankoop van een nieuwe oven of remrijskast komt de zaakvoerder, Jef Clemens, persoonlijk bij u langs om uw noden te bespreken en samen met u de beste oplossing te bepalen. Door onze nauwe contacten met onze klanten, hebben wij ook occasie bakkerijmaterialen in de aanbieding zoals Eurofours ovens, remrijskasten maar ook koeltogen, uitroltafels etc. Breng regelmatig een bezoek aan onze website om op de hoogte te blijven van eventuele opportuniteiten.

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Wij verdelen alleen Eurofours producten en hebben dan ook geïnvesteerd in een uitgebreide voorraad van de belangrijkste onderdelen van zowel ovens als remrijskasten. Dit laat ons toe u een uitstekende en snelle service na verkoop te geven. Verder zijn wij ook geregistreerd als koeltechnieker maar voeren wij alleen herstellingen uit op bij ons aangekochte producten.

Tweedehands

Eurofours geventileerde oven

Eenfasig 4 etages 400 x 600

Meer info/Contact

2-de hands

Meer info/Contact

5 PL 400 X 800

verkoop in opdracht van klant

Meer info/Contact
Promoties

Eurofours Rbox

Nieuw in ons gamma! Eurofours Rbox Geventileerde oven Zowel eenfasig als driefasig

Meer info/Contact
Over ons

Welkom op onze website. Jenic Service is verdeler van het merk Eurofours in Belgie. U kan bij ons terecht voor aankoop van nieuw of occasie Eurofours materiaal. Als bedrijf onderscheiden wij ons in een superieure dienstverlening. Door onze 25 jaar ervaring in de bakkerijwereld en als huisleverancier van Eurofours ovens en remrijskasten aan grote namen in de bakkerij en pattiserie wereld, maar ook aan de kleinere broodjeszaken, kennen wij de noden van onze klanten als geen ander.

Het merk Eurofours staat voor degelijkheid, kwaliteit en innovatie. Daardoor kunnen zij een uitstekende kwaliteit van het eindproduct garanderen. Hun 30 jaar ervaring en continue innovatie heeft er toe geleid dat hun ovens er toe in staat zijn om een heel uitgebreid assortiment aan producten, gaande van delicate macarons, zoete pattiserie tot heel specifiek brood met dikke korst tot een perfect eindresultaat af te bakken.

Contact
Jenic Service BVBA
Gommerijnstraat 22B - 2220 Heist-op-den-Berg
T: 0495 200 043
E: info@eurofoursflandres.be